ОСТАННІ НОВИНИ

Транспортне управління наступного року збирається порахувати пасажирів у львівських маршрутках

Дарина Смеречанська

|

Управління транспорту Львівської міської ради буде клопотати про виділення коштів на проведення комплексного обстеження пасажиропотоків у м. Львові. Про це йдеться у відповіді в.о. начальника управління Олега Партики на звернення ГО «Розвиток Громади»

Як зазначає в.о. начальника управління транспорту, у м. Львові заплановано впровадження безготівкової системи оплати за проїзд, так званий електронний квиток. Запровадження електронного квитка надасть змогу визначати в автоматичному режимі кількість пасажирів, а відтак і дасть можливість коригувати кількість транспортних засобів, зміну класу автобусів, графіків руху, запровадження зручної та ефективної схеми міського пасажирського транспорту.

Однак, управління транспорту проситиме додатково передбачити кошти у бюджеті міста на 2018 рік на проведення обстеження пасажиропотоків на міських маршрутах громадського транспорту загального користування. Таке обстеження буде замовлено та проведено відповідно до вимог чинного законодавства» зазначив О.Партика.

Як повідомляв Львівський портал, на початку листопада у львівських трамваях та тролейбусах почали рахувати пасажирів. Для цього у електротранспорті вирішили встановити спеціальне обладнання, яке обраховуватиме пасажиропотік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *