ОСТАННІ НОВИНИ

Садовому принесли яйця

Катерина Родак

|

Сьогодні, 24 листопада, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради головний редактор комунальної газети «Ратуша» Микола Савельєв приніс міському голові Львова Андрію Садовому примірник газети і два яйця. Про це з місця події повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Так, весь колектив газети «Ратуша» прийшов на засідання виконкому у зв’язку з відмовою мера Львова виділяти кошти на зарплати працівникам газети.

Головний редактор газети Микола Савельєв виступив перед членами виконкому і заявив, що заяви Садового щодо непроходження газетою аудиту – брехня. Окрім того він зазначив, що мер Львова неодноразово позивався на газету.

Після свого виступу Микола Савельєв залишив на столі для Андрія Садового примірник комунальної газети, своє звернення і яйця. Також він побажав міському голові нарешті стати чоловіком і не втікати та не ховатися від громадян.

Таким чином Савельєв відреагував на відсутність мера Львова на засіданні виконкому.

“Якщо ти на першому виконкомі сказав неправду, то нема чого на другому виконкомі ховатися за своїх заступників”, – заявив Савельєв.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *