ОСТАННІ НОВИНИ

На парковках у центрі Львова передбачено 10% безкоштовних місць для людей з інвалідністю

Юлія Шпак

|

На паркувальних майданчиках в центральній частині Львова 10% паркомісць передбачено для безкоштовного паркування транспортних засобів людей з інвалідністю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У Львові затверджено дві зони паркування:

перша зона – центральна частина міста;

друга зона – інша частина міста, яка не входить до першої зони.

Паркування машин у цих зонах платне.

На спеціально обладнаних майданчиках (закриті зони паркування) на вул. Валовій та вулицях: Вірменська, Театральна, Лесі Українки та Низький Замок плата здійснюється через в’їзний/виїзний термінали. Тариф 8 грн. за годину готівкою або за допомогою банківської картки.

На майданчиках, відведених для паркування в межах проїзних частин вулиць першої зони, плата за паркування здійснюється через паркувальні автомати – тариф 6 грн. за годину. На таких майданчиках передбачено можливість оплати за допомогою мобільного додатку «Приват 24».

У другій зоні паркування встановлено тариф 2 грн. за годину паркування.

На кожному майданчику для паркування обов’язково облаштовуються місця для паркування транспортних засобів осіб з обмеженими фізичними можливостями або осіб, які їх перевозять, в обсязі 10 відсотків загальної кількості паркомісць, але не менш як одне місце.

З перелікок місць для паркування транспортних засобів в центральній частині міста, зокрема для паркування транспортних засобів осіб з обмеженими фізичними можливостями, або осіб, які їх перевозять можна ознайомитись тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *