ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік вбив сусіда, а потім повідомив у поліцію про знайдене тіло

Соломія Григор'єва

|

На Львівщині правоохоронці викрили чоловіка, причетного до вбивства свого сусіда. Зловмисник затриманий, йому загрожує покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

У Пустомитівське відділення поліції 22 листопада надійшло повідомлення від 45-річного мешканця одного з сіл району про те, що на подвір’ї власного домогосподарства він виявив тіло свого 47-річного сусіда без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Було призначено судово-медичну експертизу, під час якої лікарі встановили, що причиною смерті чоловіка стала «гостра внутрішня кровотеча, травма підключичної артерії, які утворились внаслідок колото-різаної рани плеча».

Як попередньо встановили поліцейські, травму загиблому завдав його сусід, котрий і повідомив правоохоронців про подію. Напередодні чоловіки разом розпивали спиртне. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *