ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні провели технічну перевірку маршруток на АТП №1

Юлія Шпак

|

У вівторок, 21 листопада», патрульні міста Львова близько 6 години ранку провели перевірку технічного стану маршрутних транспортних засобів ЛК «АТП № 1» перед виїздом на лінію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Інспектори поліції перевірили дотримання у належному технічному стані транспортних засобів ЛК «АТП № 1». Зокрема, перевіряли справність світлових приладів (ближнє та дальнє світло фар, світлові покажчики повороту, габарити, стоп-сигнали, підсвітка номерних знаків), наявності вогнегасників та аптечок (перевірили вміст згідно з переліком МОЗ), а також перевірили всі необхідні документи (маршрутний лист, протокол огляду технічного стану транспортного засобу, водійське посвідчення). Також звертали особливу увагу на те, чи підприємство замінило комплект шин на зимовий.

«За результатами перевірки не було виявлено жодних відхилень чи недотримання у належному стані наших автобусів. Усі автобуси після огляду були допущені для роботи на маршрутах», – розповів директор ЛК «АТП № 1» Орест Хамула.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *