ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на залізничних вокзалах Львова та Стрия шукали вибухівку

Юлія Шпак

|

Вчора, 22 листопада, на залізничному вокзалі у Стрию шукали вибухівку. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

«Так, близько 21:00 год. у Стрийське міське відділення ГУ Національної поліції у Львівській області  від невстановленої особи надійшло анонімне повідомлення про замінування залізничного вокзалу у м.Стрий  (вул. Залізнична, 7). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Стрия згідно з «Планом реагування …» у складі 40 осіб та 5 од. техніки», – йдеться у повідомленні.

Місце події було огороджене, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З приміщень вокзалу виведено орієнтовно 165 чоловік.

«Спеціалістами вибухово-технічного управління Головного управління Національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі вокзалу та прилеглої території. Пошукові роботи завершені     о 23:00 год, вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи щодо встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.   Затримки руху потягів не було», – додають у департамені цивільного захисту.

Також 22 листопада о 17:35 год. надійшло повідомлення, про те що в м. Львові на пл. Двірцева, 1 на четвертому пероні Головного залізничного вокзалу станції «Львів» виявлено підозрілу валізу. В ході обстеження працівниками відділу вибухотехнічної та пожежотехнічної експертизи НДЕКЦ при ГУ НП у Львівській області встановлено, що валіза з продуктами та загрози собою не являє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *