ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові заговорили про зрив опалювального сезону

Єва Корнійчук

|

Держава не погасила підприємству «Львівтеплоенерго»  41 млн. грн. пільг і субсидій, нарахованих мешканцям за послуги з теплопостачання. У ЛКП «Залізничнетеплоенерго» не відшкодовано 8,5 млн. грн. Про це інформують у прес-службі Львівської міськради.

 

«Значна частина наших споживачів отримують пільги і субсидії на послуги з теплопостачання. Станом на 1 листопада ЛМКП «Львівтеплоенерго» не погасили 41 млн. грн пільг і субсидій. Для нас важливо, щоб ці кошти приходила вчасно. Позаяк це великі суми і від них залежить наша платоспроможність за спожитий природний газ. У ситуації що склалося, не через «Львівтеплоенерго» і не через низький рівень розрахунку наших споживачів, виникає заборгованість за газ перед газовиками, що ставить під загрозу проходження опалювального сезону», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Як повідомила Ярослава Єлфімова, заступник директора з економічних питань ЛКП «Залізничнетеплоенерго», з огляду на ситуацію, що склалася, підприємство надіслало листи в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Асоціацію «Укртеплоенерго».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *