ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських трамваях вже тепло

Катерина Родак

|

З 15 листопада у львівських трамваях почали вмикати опалення. Як розповів у коментарі Львівському порталу речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, зараз майже усі вагони трамваїв та тролейбусів обігріваються.

 

За його словами, якщо у електротранспорті холодно – треба стукати у кабіну до водія, адже більшість  трамваїв і тролейбусів мають справну систему обігріву.

«Якщо побачите, що у трамваї чи тролейбусі не  ввімкнено опалення, ви можете звернути на це увагу водія і попросити увімкнути. Бо іноді водії, якщо вважають, що температура достатня, а це +10 градусів на рівні попереку пасажира, який сидить, то тоді вони можуть вимикати це опалення», – зазначив він.

У «Львівелектротрансі» додають, що близько десятка трамвайних вагонів зараз мають несправну систему обігріву.

«Є ще деякі вагони з поки що несправною системою опалення, але їх оперативно мають відремонтувати і до більших холодів у всіх трамвайних та тролейбусних вагонах опалення працюватиме», – переконує речник комунального підприємства.

Нагадаємо, минулого року у частині львівських трамваях не вмикали опалення навіть взимку. Окрім того, львів’яни нарікали на діри у вагонах, через які виходить тепло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *