ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові піднімуть тариф на тепло та гарчу воду?

Дарина Смеречанська

|

«Львівтеплоенерго» 4 грудня проведе громадські слухання щодо коригування тарифів на  опалення та постачання гарячої води для всіх категорій споживачів. Про це йдеться на сайті підприємства, передає Львівський портал.

 

Як зазначається, у зв’язку зі ростом собівартості виробництва теплової енергії власної ТЕЦ-1 для бюджетних та інших споживачів, та ростом ціни на постачання природного газу для потреб інших споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» має намір звернутися до  НКРЕКП із заявами з відповідними комплектами документів щодо коригування тарифів для бюджетних та інших споживачів.

«Обговорення щодо коригування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води населенню та гарячого водопостачання для бюджетних, інших і релігійних споживачів  буде проведено “04”грудня 2017 року о 10.00, яке відбудеться у приміщенні за адресою: м. Львів, вул. Д. Апостола, 1 (актовий зал, 1-й поверх)», – йдеться у повідомленні.

Детальніше про обґрунтування тарифу читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *