ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пожежники врятували життя 86-річному чоловіку

Катерина Родак

|

Учора ввечері, 21 листопада, у селі Соколівка трапилась пожежа у житловому будинку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС Львівщини.

Так, о 18.25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Соколівка Буського району. Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку.

«До місця виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи Буського району. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з-під даху будинку вибивався густий чорний дим. Рятувальники негайно приступили до проведення заходів з ліквідації пожежі», – повідомили надзвичайними.

Під час проведення розвідки пожежі, у задимленому будинку, в одній з кімнат, на ліжку перебував 86-річний власник будинку. Чоловік самостійно не міг покинути задимлений будинок, то ж рятувальникам довелось виводити чоловіка на свіже повітря.

«Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття на площі 40 кв.м., дах на площі 60 кв.м. та речі домашнього вжитку на площі 60 кв.м. О 19:10 пожежу вдалось локалізувати, та о 19:21 повністю ліквідувати», – уточнили в ДСНС.
До ліквідації пожежі залучили 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *