ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліцейські впіймали чоловіка, котрий виготовляв та збував наркотики

|

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, котрий збував наркотичні засоби. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

«До нас надійшло кілька звернень від місцевих мешканців про те, що на території району хтось збуває наркотичні засоби. Ми ретельно перевірили цю інформацію і проведеними оперативно-розшуковими заходами встановили особу чоловіка, причетного до скоєння цього злочину. В подальшому поліцейські задокументували чотири випадки продажу ним наркотичного засобу «ацетильований опій», який в певному середовищі називається «ширкою» і після цього затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу, а ми наразі встановлюємо його причетність до скоєння інших правопорушень», – розповів т.в.о. начальника Жовківського відділення поліції майор поліції Андрій Коцур.

Також встановлено, що затриманий, 34-річний мешканець міста Рава-Руська, виготовляв наркотичні засоби у себе вдома та збував їх мешканцям району. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили з помешкання чоловіка інгредієнти для виготовлення та залишки наркотичних речовин, які були скеровані на експертне дослідження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *