ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці трьох львівських гуртожитків через заборгованість можуть залишитись без світла

Юлія Шпак

|

Мешканці  гуртожитків м ТзОВ «Львівавтокомплектація», що розташовані на вулицях Кульпарківській, Науковій та  Володимира Великого, можуть залишились без світла через значну заборгованість. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Три гуртожитки ТзОВ «Львівавтокомплектація» боргують за електроенергію 269 тис. грн, хоча на зустрічах із посадовцями Львівської міської ради мешканці зазначають, що регулярно сплачують комунальні рахунки підприємству. Місто неодноразово зверталось до керівництва підприємства «Львівавтокомплектація» щодо неприпустимості ситуації, що склалась. Однак керівництво та власники жодним чином не реагують та не вчиняють дій щодо вирішення питання і погашення боргу. Мешканці тим часом, а це жінки, діти, старші люди, можуть в будь-який момент залишитись без електроенергії. Ми звертались з ініціативою щодо передачі будинків у комунальну власність. Однак, на жаль, розуміння з боку «Львівавтокомплектації» немає», – наголосив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Відтак, як повідомили у Франківській районній адміністрації, місто готує позов до суду щодо зобов’язання ТзОВ «Львівавтокомплектація» передати гуртожитки на вул. Кульпарківській, 139, вул. Науковій, 16 та вул. Володимира Великого, 16 у власність територіальної громади міста.

Нагадаємо, на початку опалювального сезону, ТзОВ «Львівавтокомплектація» поставило під загрозу подачу тепла в гуртожитки, що на на вул. Кульпарківській, 139, вул. Науковій, 16 та вул. Володимира Великого, 16, заборгувавши місту за теплопостачання 1 млн 409 тис. грн. Однак, у зв’язку з тим, що температура повітря знижується, місто таки подає тепло до цих будинків. Втім, ситуація з погашенням боргу залишається відкритою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *