ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі автобус наїхав на 91-річну бабусю

Олександр Косик

|

У Самборі водій рейсового автобуса скоїв наїзд на пенсіонерку. Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора, 20 листопада, о 16.00. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автобуса «ПАЗ», 68-річний мешканець одного із сіл Самбірського району, скоїв наїзд на 91-річну жительку Самбора. Жінку доставлено в Самбірську ЦРЛ з діагнозом «рвана рана правої гомілки».

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1. ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правопорушення  карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *