ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці взялися перевіряти перевізників Львівщини

Олександр Косик

|

На Львівщині правоохоронці проводять комплекс заходів «Перевізник-зима». Метою заходів, які розпочалися 17 листопада, є перевірка виконання перевізниками вимог Правил дорожнього руху, Правил перевезення пасажирів у зимовий період, а також попередження аварійності на автомобільному транспорті загального користування. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зокрема, поліцейські основну увагу приділяють питанням підготовки автотранспорту до експлуатації у осінньо-зимовий період, заміни шин на зимові, справності приладів обігріву вікон та салонів, організації передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення позмінного медичного огляду водіїв.

Разом з тим, працівники поліції виявляють порушення Правил дорожнього руху водіями громадського транспорту, зокрема, керування транспортними засобами у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, порушення правил зупинки та стоянки, Правил перевезення пасажирів, зокрема організованих дитячих груп, а також керування автобусами без відповідних документів та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *