ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі у Львові поширюють сувеніри з написом «Я горжусь, что я не укроп»

Дарина Смеречанська

|

У Львові роздають сепаратистську символіку  з написами «Я горжусь, что я не укроп» і «Люблю Донецк», а також  обкладинки для паспортів та інших документів з символікою терористичного утворення «ДНР». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГО «ДІЯ Львівщина».

 

Власне, зі скаргами про це до представників ГО «Об’єднання Добровольців» звернулися мешканці вулиці Наукової. За їхніми словами така ситуація виникає не вперше. Невідомі особи або роздають сепаратистську символіку львів’янам, або залишають її у місцях масового скупчення людей.

«Ми бачимо, що уся сувенірна продукція, яка потрапила до нас має дуже якісну поліграфію. На це однозначно затрачено величезний ресурс, бо ті ж самі магніти коштують не дешево і в кустарних умовах їх виготовити просто нереально. Тобто, це спланована акція. Тому, нам насамперед цікаво де саме виготовляли отаку «сувенірку» — безпосередньо тут, у Львові, чи завезли з якогось іншого регіону. В будь-якому випадку ми постійно спілкуємося з місцевими мешканцями і тримаємо цю справу на контролі», — зазначила керівник ГО «Об’єднання Добровольців» Олена Живко.

Нагадаємо, це уже не перший випадок коли у Львові поширюють антиукраїнські матеріали.

Фото: ГО “Дія Львівщина”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *