ОСТАННІ НОВИНИ

Землі геріатричного пансіонату у Львові можуть віддати інвестору за однієї умови, - волонтерка

Катерина Родак

|

2,4 гектари землі геріатричного пансіонату, за які роками судяться у Львові, можуть віддати інвестору за умови, що той виведе приміщення пансіонату з жахливого стану і закупить стареньким нове обладнання. Про це Львівському порталу зазначила волонтерка Анастасія Рибак.

За її словами, 21 листопада у Києві відбудеться суд щодо цієї землі. Якщо суд стане на сторону прокуратури Львівщини, то 2,4 га повернуться пансіонату.

«Пансіонату такої кількості землі не потрібно. Мешканці це знають. Вони хочуть задовільних умов для проживання. І вони готові віддати шматок земельної ділянки, але натомість компенсувати тим, що має бути відновлений стан будівлі. Має бути закуплене нове обладнання тощо. Тому пансіонат може таким чином, не маючи коштів, володіючи таким ресурсом, погодитись виділити цю землю. Але щоб забудовник їм компенсував відбудову пансіонату», – каже волонтерка.

За її словами, зараз пансіонат – у руїнному стані. Частина приміщень не використовується, і вільних місць там немає.

«Тим самим (за співпраці з інвестором, – ред.) ми могли би збільшити кількість місць, аби і люди з районів могли там перебувати. А зараз немає місць, бо приміщення доводиться до руїни. Потім за років 5 невідомо, чи він взагалі буде існувати..», – каже Анастасія Рибак.

Більше про земельну війну довкола геріатричного пансіонату ми писали тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *