ОСТАННІ НОВИНИ

Вранці на вулиці Джерельній невідомі підпалили «Ланос»

Юлія Шпак

|

У Львові на вулиці Джерельній підпалили автомобіль. За фактом підпалу автівки відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

У Шевченківський відділ поліції сьогодні, 17 листопада, звернувся 35-річний львів’янин, котрий повідомив, що близько шостої години ранку невідома особа пошкодила його автомобіль «Деу Ланос», запаркований біля будинку по вулиці Джерельній.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили правоохоронці, автомобіль намагались підпалити, обливши його невідомою речовиною. Поліцейські виявили на бампері автомобіля кіптяву та сліди від пошкодження вогнем. Окрім того, на одному з розбитих вікон першого поверху будинку, поблизу якого був запаркований «Деу», правоохоронці також виявили кіптяву.

З місця події працівники поліції вилучили пластикову пляшку з залишками невідомої речовини. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

Наразі встановлюються обставини події та особи, причетні до скоєння злочину, призначено ряд експертиз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *