ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівський полігон приїхали канадські військові

Олександр Косик

|

Сьогодні, 16 листопада, Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідала делегація Сухопутних військ Збройних сил Канади на чолі із командувачем канадських Сухопутних військ генерал-лейтенантом Полом Винником. Про це на своїй сторінці у Facebook командувач Академії сухопутних військ Павло Ткачук, передає Львівський портал.

Гості відвідали Центр імітаційного моделювання, Навчальний центр підготовки підрозділів, оглянули об’єкти навчальної матеріально-технічної бази та інфраструктури полігону, спостерігали за ходом підготовки українських військовослужбовців інструкторами Багатонаціональної тренувальної групи – Україна (JMTG-U), поспілкувались із українськими та іноземними військовослужбовцями.

«Вдячний генерал-лейтенанту Полу Виннику за особистий внесок у запровадження та розвиток місії JMTG-U. Ми високо цінуємо підтримку і досвід наших канадських друзів, завдяки яким українське військо впевнено наближається до сучасних стандартів», – написав Павло Ткачук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *