ОСТАННІ НОВИНИ

Немовля, яке викинули на смітник, було живим?

Андрій Котенський

|

Жінці, яка викинула у смітник свою новонароджену дитину на Львівщині, прокуратура повідомила про підозру. Новонароджений хлопчик у цей момент ще був живим… Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

«25-річній мешканці Жовківщини, яка цьогоріч 5 листопада, у номері готелю «Катерина», що в с.Солонка, Пустомитівського району, народила дитину та викинула її у смітник, прокуратура повідомила про підозру», – йдеться у повідомленні.

Слідство встановило, що «після народження немовля жінка поклала його у поліетиленовий пакет та винесла у сміттєвий контейнер неподалік».

На даний час триває експертиза, яка і встановить чи народилась дитина живою чи мертвою. До її завершення жінка перебуватиме під домашнім арештом.

Нагадаємо, що 5.11.2017, о 7.20 год, до Пустомитівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у сміттєвому контейнері біля готелю «Катерина», що у с.Солонка, виявлено тіло новонародженої дитини без ознак життя. Жінці, що народила в готельному номері дитину і викинула її у смітник, «світить» 5 років за ґратами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *