ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'янам розкажуть, як потрапити в кіно. Акторів-початківців запрошують на кастинг

Дарина Смеречанська

|

Відома українська кастинг-директорка та акторська агентка Алла Самойленко 19 та 20 листопада відвідає Львів. Разом із львівськими акторами вона проведе два кастинг-прослуховування та лекцію «Як потрапити в кіно?». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської кінокомісії.

До участі запрошуються професійні актори та початківці. Участь – безкоштовна.Обов’язкова реєстрація учасників до 18 листопада, субота, 18:00.

Кастинги відбудуться 19 листопада, неділя, 17:00-21:00 та 20 листопада, понеділок, 10:00-15:00 у приміщенні організації YMCA, Наливайка 12.

Разом із колегами Алла проведе два кастинг-прослуховування львівських акторів для кількох нових кінострічок. Прослуховування стануть унікальною можливістю поспілкуватися з агенткою особисто, а також продемонструвати свої професійні навички.

Лекція «Як потрапити в кіно?» відбудеться 20 листопада, понеділок, 18:00-21:00 у Leopolis Hall, Opera Passage, 4 поверх, проспект Свободи, 27. Під час лекції Алла поділиться практичними порадами побудови акторської кар’єри в Україні.

Довідка:

Алла Самойленко – відома українська кастинг-директорка та акторська агентка. З 2003 року працює кастинг-директоркою Pronto Film. Працювала над кількома десятками повнометражних картин, серіалів і документальних фільмів та безліччю коротрометражних стрічок. Регулярно працює у міжнародних проектах у Польщі, Росії, Європі та США. Фірмовою «родзинкою» Алли є вміння бачити акторський талант у пересічній людині, яка згодом з її допомогою виростає до затребуваного актора. Її роботу можна оцінити в прем’єрному українському фільмі “Червоний” Зази Буадзе, “Сторожова застава” Юрія Ковальова, “Листопад” Марії Кондакової, «Брати. Остання сповідь» режисера Вікторії Трофименко, «Мелодія для шарманки» Кіри Муратової, «Поводир» Олеся Саніна, “Параджанов” Сержа Аведікяна, Олени Фетісової, “Зелена кофта” Володимира Тихого та ще кількох десятків інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *