ОСТАННІ НОВИНИ

Без вогнегасників та аптечок: патрульні здійснили перевірку львівських маршруток

Соломія Григор'єва

|

В тиждень безпеки дорожнього руху львівські патрульні спільно з працівниками Укртрансбезпеки перевірили технічний стан маршрутних транспортних засобів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Сьогодні, 15 листопада, працівники патрульної поліції міста Львова спільно з працівниками Управлінням Укртрансбезпеки у Львівській області провели спільну перевірку маршрутних транспортних засобів на наявність аптечок, вогнегасників, дозвільних документів на перевезення пасажирів, а також технічний стан. Найпоширеніші порушення, які виявили в ході перевірки: знос протекторів шин, відсутність вогнегасника чи аптечки.

«Такі перевірки в нас проводяться постійно. Щодня ми визначаємо автостанцію та напрямок роботи, чи це перевізники, які не мають ліцензії, чи це водії, які здійснюють посадку-висадку пасажирів у не встановлених місцях», – розповів начальник Управління патрульної поліції Роман Пилипенко.

Нагадуємо, на Львівщині триває «Тиждень безпеки дорожнього руху», який стартував у понеділок, 13 листопада, та завершиться у неділю, 19 листопада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *