ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові завершують ремонтувати вулицю Голубця

Єва Корнійчук

|

У Личаківському районі міста Львова за проектом ЛКП «Інститут просторового розвитку» капітально ремонтують вул. М. Голубця. Це перехідний проект, на який у 2016 році було виділено 2,1 млн гривень, а у 2017 році – 3,9 млн гривень. Станом на сьогодні роботи з реконструкції цієї вулиці перебувають на стадії завершення. Про це розповів голова Личаківської районної адміністрації, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Зараз роботи по вул. М.Голубця перебувають на стадії завершення. Це перехідний об’єкт, на який у 2016 році ми виділили 2,1 млн гривень, а у 2017 році ще 3,9 млн гривень. Загальна вартість капітального ремонту вул. М.Голубця складає 6 млн гривень.

Ця вулиця замощена бруківкою, тут зроблено водовідведення, кишені для заїзду машин, спеціальні підвищення для сповільнення руху транспорту і безпеки мешканців», – зазначив голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

«Вулиця М. Голубця розташована в складних рельєфних умовах, тому була справжнім випробуванням в плані водовідведення. Вулиця М.Голубця запланована як вулиця спільного використання. Вона стала ще одною ланкою львівської веломережі (велошлях з Майорівки до Винників). Для заспокоєння руху використано новий для Львова технічний засіб – «берлінська подушка», який дуже ефективний в плані зниження швидкості. У той же час велосипедисти і візочки мають простір оминути цю подушку. Шість таких подушок встановлено вздовж тої частини вулиці, що ремонтується. У багатьох місцях зроблені розширення, щоб автівки могли там паркуватися, не перешкоджаючи рухові на дорозі», – зазначили в ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *