ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівелектротранс» подав до суду на горе-водіїв, які неправильно паркуються і утворюють затори

Дарина Смеречанська

|

Із липня ЛКП «Львівелектротранс» проводить щоденний і узагальнений місячний аналіз показників роботи підприємства. Аналіз засвідчив, що велику кількість годин простої електротранспорту спричинює неправильне паркування приватних авто і ДТП. З огляду на отримані результати ЛКП «Львівелектротранс» з вересня розпочало практику подавання до суду заяв на провинників простоїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Будь-які зміни без аналізу поточної ситуації та чіткого розуміння кількісних даних і показників роботи підприємства не можливі. Тому з липня ми почали впроваджувати чітку аналітику і моніторинг результатів роботи підприємства, яка наразі існує в двох розрізах: щоденний і щомісячний аналіз. Це дозволяє суттєво покращити якість і обґрунтованість у прийнятті управлінських рішень.

Коли провели виміри простоїв громадського транспорту, зокрема електротранспорту, то побачили, як багато годин втрачається через простої спричинені неправильним припаркування приватних авто і ДТП.

Тому з вересня ми подали декілька позовів до суду на відшкодування збитків на порушників правил паркування і порушників правил дорожнього руху, через яких трапилася ДТП.

Ми розуміємо, що нам треба більше співпрацювати з патрульною поліцією, яка може допомагати у підтримці порядку. Зокрема, більше звертати уваги на неправильно припарковані авто чи прискорення швидкості оформлення ДТП», – розповів Андрій Білий, радник міського голови Львова.

За його словами, сумарно простої громадського транспорту за 4 місяця (липень – жовтень) склади більше 320 годин, через це ЛКП «Львівелектротранс» зазнало прямих збитків на суму 1,6 млн. грн.

Фото: lviv.molbuk.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *