ОСТАННІ НОВИНИ

У чотирьох аеропортах України шукають бомби. Пасажирів евакуйовують

Єва Корнійчук

|

У низці міст по всій Україні правоохоронці перевіряють повідомлення про замінування місцевих аеропортів, пише 112.

Так, в Одесі тимчасово припинена робота однойменного міжнародного аеропорту через повідомлення про мінування. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції. Інформація про те, що на стоянці біля аеропорту стоїть замінований автомобіль, надійшла сьогодні опівдні. Її телефоном повідомив невідомий, який подзвонив в кабінет директора. На місці працюють всі необхідні служби. Проводиться евакуація громадян.

Крім того, невідомий у 11:51 повідомив про мінування комунального підприємства “Міжнародний аеропорт “Запоріжжя”. Про це повідомляють “Українські новини” з посиланням на інформацію обласної поліції. У зв’язку з повідомленням також проходить евакуація. На місці працюють кінологи і поліція.

Повідомлення про мінування аеропорту перевіряють і в Херсоні. Як повідомляє прес-служба місцевої поліції, інформація надійшла у 11:55, повідомив її, як і в попередніх випадках, невідомий.

ЗМІ Дніпра з посиланням на патрульну поліцію міста повідомляють, що є ймовірність мінування аеропорту цього міста. Туди для перевірки також прибули спеціальні служби.

Аналогічне повідомлення перевіряє поліція Вінниці. Там робота аеропорту також тимчасово призупинено.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *