ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині на хабарах спіймали посадовця міграційної служби та податківця

Юлія Шпак

|

На Львівщині СБУ затримала на хабарі посадовця міграційної служби. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ у Львівській області.

Начальника одного з міських підрозділів міграційної служби Львівської області викрили на хабарі співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою.

Оперативники спецслужби задокументували факт вимагання посадовцем 6800 гривень за позачергове виготовлення декількох біометричних паспортів громадян України для виїзду за кордон.

Правоохоронці затримали хабарника на робочому місті під час отримання всієї суми неправомірної вигоди. Відкрито кримінальне провадження за ст. 368 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру в скоєнні злочину та обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Водночас на свої сторінці у Facebook про ще одного хабарника повідомила прес-секретар ГПУ Лариса Сарган.

«При отриманні неправомірної вигоди в розмірі 4 тисячі грнивень за не проведення перевірки податкового законодавства в діяльності суб’єкта підприємницької діяльності – фізичної особи, біля приміщення Дрогобицької ОДПІ слідчими слідчого управління Прокуратура Львівської області спільно з УВБ ДФС у Львівській області, затримано начальника відділу примусових стягнень ГУ ДФС України у Львівській області», – написала вона.

Фото: Facbook-сторінка Лариси Сарган, СБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *