ОСТАННІ НОВИНИ

Міграційна служба депортувала іноземця, якого львівські копи вісім разів ловили на порушенні ПДР

Соломія Григор'єва

|

Патрульна поліція домоглася депортації іноземця, який вперто ігнорував українські закони та, щодо якого протягом останніх двох місяців склали 7 протоколів за ст. 130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп’яніння) та 2 протоколи за ст. 124 КУпАП (вчинення ДТП). Вчора порушника зупинили з ознаками сп’яніння та склали на нього 8-ий протокол. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Управління патрульної поліції вважає дії даного громадянина неприпустимими, такими, що порушують громадський порядок та створюють загрозу для мешканців нашого міста. Тому, працівники Управління повідомили про подію Головне Управління Державної міграційної служби у Львівській області. Там вирішили, примусово повернути за межі України даного громадянина. Покинути нашу країну чоловік зобов’язаний до 23 листопада. В’їжджати порушнику на територію України заборонено впродовж 3 років.

«Ми бачили з яким цинізмом цей чоловік поводив себе та запевняв патрульних, що уникне відповідальності, оскільки він іноземець. Це змусило нас діяти нестандартно, тож ми звернулися до ДМС», – розповідає заступник начальника Управління патрульної поліції Львова Андрій Богуш.

Нещодавно, Шевченківський суд міста Львова позбавив даного громадянина посвідчення водія на наклав штраф у розмірі 10 200 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *