ОСТАННІ НОВИНИ

Суд виправдав екс-посадовця Львівської ОДА, який «взяв на лапу» 1000 доларів

Катерина Родак

|

Личаківський районний суд виправдав колишнього чиновника Львівської ОДА, який у грудні 2012 року тому погорів на хабарі у 1000 доларів.

Так, вироком Личаківського районного суду м. Львова від 30 жовтня 2017 року підсудного С., який працював на посаді начальника управління професійно-технічної освіти, координації діяльності вищих навчальних закладів та науки Львівської обласної державної адміністрації,  визнано не винуватим  та виправдано у скоєнні злочину передбаченого ч.3 ст.368 КК України, в редакції, яка діяла на час інкримінованих дій (одержання хабара у великому розмірі), повідомляє Судова влада України.

Під час розгляду справи, суд прийшов до висновку, що спосіб отримання доказів був несправедливим і таким, що суперечить положенням ст.62 Конституції України.

Оскільки винуватість підсудного належними та допустимими доказами не доведена і підстав для повернення справи на додаткове розслідування не було, суд  визнав підсудного не винуватим по пред’явленому обвинуваченню у вчиненні злочину, передбаченому ч.3 ст.368 КК України, за  недоведеністю участі підсудного у вчиненні злочину.

Слід нагадати, що у цій справі вже постановлювалися два вироки суду, які були скасовані апеляційною інстанцією.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *