ОСТАННІ НОВИНИ

Ліцензії на 4G підуть із молотка. Оголошено тендер

Омелян Шевчук

|

Національна комісія, зо здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформації прийняла рішення про проведення тендеру на отримання ліцензій для впровадження зв’язку нового покоління 4G в діапазоні 2600 МГц. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НКРЗІ.

За даними відомства рішення провести тендер на отримання ліцензій для впровадження зв’язку 4G прийнято сьогодні. До 10 листопада цього року на веб-сторінці Комісії та в офіційному Бюлетені НКРЗІ буде опубліковано Оголошення про проведення тендеру та Умови тендеру.

Тендерної пропозиції прийматимуться із 13 листопада по 22 грудня 2017 року включно. Датою початку тендеру затверджено 23 січня 2018 року.

Сам тендер відбуватиметься шляхом проведення торгів «з голосу» (спосіб проведення торгів, коли учасники голосом по черзі згідно з реєстраційними номерами, що визначені в довідках про реєстрацію, пропонують ціну за лот у національній валюті України з урахуванням кроку підвищення цінової пропозиції на торгах «з голосу»).

«Це сприятиме підтриманню конкурентного середовища на ринку телекомунікаційних послуг та максимальному наповненню державного бюджету. Проведення торгів «з голосу» та визначення переможців попередньо заплановано на кінець січня 2018 року», – пояснюють у НКРЗІ.

Теги:

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *