ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали чоловіка, який бив своїх дітей та дружину

Юлія Шпак

|

Патрульні затримали чоловіка, який жорстоко поводився зі своєю дружиною та дітьми. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора вдень, до патрульних звернулася жінка та повідомила, що їй подзвонила сестра, плакала, розказала, що чоловік її побив. Після дзвінка жінка не вийшла на роботу, а мобільний телефон виключений. Офіцери, разом з заявницею направилися до місця проживання сестри. Патрульний подзвонив в двері та почув чоловічий голос, який сказав, що він поліції не викликав та не буде відкривати дверей. Водночас, інспектор почув, що з квартири лунають крики про допомогу.

Патрульний попередив, що якщо чоловік не відкриє двері то їх виб’ють, оскільки є всі підстави вважати, що людині загрожує небезпека. Коли офіцери зайшли до квартири то побачили жінку з побитим обличчям, а також двох дітей, які розказали, що батько їх також б’є. Потерпіла висловила бажання написати заяву на свого чоловіка.

Тоді патрульні запросили чоловіка до відділу поліції, проте той почав опиратися та агресивно себе поводити. Інспектори змушені були застосувати до нього силу та доставили слідчим Франківського відділу поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *