ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині близько 15 тисяч хлопців «косять» від армії

Катерина Родак

|

У Львівській області близько 15 тисяч юнаків призовного віку не з’явилися у військові комісаріати за 10 днів з моменту проголошення призову, відтак потрапили до списку ухильників від служби. Про це сьогодні, 6 листопада, під час прес-конференції повідомив головний військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, більша частина тих, хто «косить» від армії, – мешканці Львова.

«Коли закінчиться призов, усі ухильники Львова та області  будуть виставлені на нашому сайті. По області є більше 15 тисяч ухильників, а нам треба набрати всього 700…», – зазначив він.

Призов в Україні триватиме до 28 листопада, відтак військові комісари переконують: ще встигнуть набрати необхідну кількість юнаків від 18 до 27 років. Наразі на Львівщині план по призову виконано на 60%.

«Вручення повісток буде. Ніде не прописано, як вручаються повістки. Вони можуть вручатися у громадських місцях. Не тільки по місцю проживання і праці», – анонсував військовий комісар.

Лідерами за кількістю призовників на Львівщині є Дрогобицький, Буський, Миколаївський, Радехівський райони – тут план вже виконано на 100%.

Нагадаємо, під час суботніх подій на кривій Липі у Львові затримали 12 призовників.

Як відомо, осінній призов в Україні стартував 1 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *