ОСТАННІ НОВИНИ

У Сєверодонецьку вбили лідера фракції «БПП»

Олександр Косик

|

Голова Луганської обласної держадміністрації Юрій Гарбуз заявляє по вбивство голови фракції «Блоку Петра Порошенка» в Сєвєродонецькій міськраді Сергія Самарського. Про це пише УП, передає Львівський портал.

«Учора ввечері було вбито голову фракції «БПП «Солідарність» Сєвєродонецької міської ради, громадського діяча Сергія Самарського», – написав Гарбуз у Facebook.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

«Виявлення і притягнення до відповідальності винних – обов’язок правоохоронних органів і наш борг перед світлою пам’яттю Сергія. Мої співчуття близьким і рідним!», – додав Гарбуз.

Речниця поліції Луганщини Тетяна Погукай підтвердила УП факт убивства.

«Близько пів на першу ночі тіло Сергія Самарського знайшли у районі будинку №1 ЖК «Мрія» міста Сєверодонецька з ознаками насильницької смерті – розбита голова», – сказала Погукай.

Вона додала, що наразі судові медики проводять розтин тіла з метою встановлення остаточної причини смерті. На місці продовжує працювати слідчо-оперативна група.

«Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України», – сказала Погукай.

Вона додала, що поліція розглядає декілька версій убивства.

«Основна – убивство на підґрунті його політичної діяльності, бо він був дуже відомою людиною у місті, займав активну позицію і дуже підтримував інтереси громадян. Не відкидається версія розбійного нападу і інші версії, пов’язані з його бізнесовими справами, якими він займався до депутатства», – сказала Погукай.

Луганщіна.ua з посиланням на джерело в правоохоронних органах пише, що тіло Самарського виявили після заяви в поліцію його дружини, яка не змогла йому додзвонитися після роботи. Депутат дзвонив дружині, виходячи з міськради о 18:00.

Фото: Новинарня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *