ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині патрульні лісом-полем ганялись за п’яним водієм-порушником

Соломія Григор'єва

|

23-річний водій втікав від патрульних через поля та ліси бо не хотів, щоб на нього склали адмінматеріали. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Сьогодні вночі, 3 листопада, на автодорозі Київ-Чоп екіпаж патрульної поліції помітив транспортний засіб Volkswagen, водій якого не зупинився на вимогу знаку «Проїзд без зупинки заборонено». Інспектори попросили через гучномовець водія зупинитися, проте той проігнорував прохання та пришвидшив свій рух. Тоді патрульні включили червоне світло проблискових маячків та почали погоню. Водій вимкнув фари та почав втікати, при цьому неодноразово порушуючи правила дорожнього рух. Також він не зупинився на червоний сигнал світлофора на залізничному переїзді, коли до нього наближався поїзд.

Згодом, водій повернув з дороги та почав втікати через поля та ліси. Коли він заїхав у глухий кут, то продовжив втечу пішки. Патрульні наздогнали його та застосували кайданки. На запитання, чому втікав, чоловік відповів, що випив алкоголь та не хотів, щоб на нього складали адміністративні матеріали. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння показала результат – 1.52 проміле.


На 23-річного водія склали протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та протокол за невиконання вимог про зупинку. Також, на нього склали протокол за ч.2 ст.123 КУпАП – в’їзд на залізничний переїзд, коли рух через переїзд заборонений та постанову за порушення дорожнього знаку «Проїзд без зупинки заборонено».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *