ОСТАННІ НОВИНИ

Три районні адміністрації Львова оштрафували за неналежний стан доріг

Юлія Шпак

|

У Львові три районні адміністрації оштрафували за неналежний стан доріг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Напередодні інспектори відділу безпеки дорожнього руху винесли постанови на відповідальних осіб Залізничного, Шевченківського та Галицького районів за порушення виявленні під час осіннього комісійного огляду доріг Львова.

«Штраф у 1020 гривень мають сплатити за порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху при виникненні умов, які загрожують безпеці руху, або неприйняття своєчасних заходів до відновлення безпечних умов для руху, що передбачено статтею 140 ч.1 КУпАП», – йдеться у повідомленні.

Також голови цих районних адміністрацій отримали приписи на усунення недоліків у встановленні терміни.

«Якщо вимоги не виконають, то їх чекатиме відповідальність за ст.188-28 КУпАП «Невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції». Наразі триває розгляд справ про притягнення до адміністративної відповідальності посадових осіб інших адміністрацій та населених пунктів», – додають у патрульній поліції.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *