ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали п’яного водія, який поцупив пальне

Олександр Косик

|

Патрульні виявили підозрюваних у крадіжці пального. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора, 31 жовтня, під час патрулювання на вулиці Широкій, екіпаж патрульної поліції помітив транспортний засіб ЗАЗ, який мав характерні пошкодження, як після ДТП. Інспектори підійшли до автомобіля, поспілкуватися з водієм та відчули різкий запах пального. Водій занервував, коли побачив патрульних та повідомив, що він приїхав сюди за знайомим і вони вже їдуть.

Під час спілкування, інспектор побачив неподалік транспортний засіб Mercedes-Benz Atego, на паливному баці якого була відкрита кришка та наявні сліди зливу. В патрульних виникла підозра, що водій ЗАЗ та його друг причетні до зливу пального, а тому попросили в чоловіків документи та не покидати місця події допоки не встановлять всі обставини. Крім цього, інспектор викликав на місце власника автомобіля Mercedes-Benz, який підтвердив, що хтось злив пальне, а також намагався викрасти акумулятор, оскільки кріплення поламане.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції. Також, водія ЗАЗ перевірили в базі даних та з’ясували, що чоловік вже притягувався за крадіжки, а також позбавлений права керування транспортними засобами за неодноразове керування в стані алкогольного сп’яніння. Так як водій підтвердив, що приїхав сюди на автомобілі, патрульні винесли на нього постанову за ч.3 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права). Справу передали слідчим Залізничного відділу поліції, які встановлюють, чи причетний даний громадянин до крадіжки пального.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *