ОСТАННІ НОВИНИ

«Приймала замовлення і забезпечувала повій засобами контрацепції». У Львові працівниці «дому розпусти» повідомили про підозру

Катерина Родак

|

19-річну мешканку Полтавської області, котру працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Львівській області викрили 5 жовтня, підозрюють у сутенерстві, звідництві, втягненні осіб у зайняття проституцією, а також у створенні та утриманні місць розпусти. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП Львівщини.

Встановлено, що підозрювана виконувала обов’язки адміністратора салону з надання платних сексуальних послуг, забезпечувала повій клієнтами, яких шукала у мережі Інтернет та розповсюджуючи рекламні візитки. Вона також приймала в телефонному режимі замовлення, забезпечувала повій засобами контрацепції та займалась іншими організаційними питаннями.

Під час санкціонованого обшуку у приміщенні салону у Львові поліцейські вилучили грошові кошти в сумі десять тисяч гривень, мобільні телефони, засоби контрацепції та інші інтимні речі.

Зловмисниці повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) КК України та ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією)  КК України. Дівчині загрожує покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Досудове розслідування триває.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *