ОСТАННІ НОВИНИ

У підземному переході на перехресті Стрийська– В.Великого встановлюють водовідводи і світло

Олександр Косик

|

У підземному переході на перехресті вул. Стрийська, 45 – вул. В.Великого розпочато ремонтні роботи з встановлення водовідведення та продовження освітлення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Сихівська районна адміністрація нещодавно офіційно отримала на баланс підземний пішохідний перехід на перехресті вул. Стрийська, 45 – вул. В.Великого. На зекономлені кошти адміністрації ми цього тижня розпочали роботи з встановлення водовідведення. Адже першочергове завдання – щоб перехід не затоплювало водою. Для цих робіт замовили машину для промивки наявних у переході труб. Коли їх промиємо, побачимо стан труб і розумітимемо як діяти далі.

Також підземний перехід не повністю освітлений, тому будемо облаштовувати освітлення», – розповів в.о. голови Сихівської РА Володимир Івасюк.

За його словами, на ремонт підземного переходу на перехресті вул. Стрийська, 45 – вул. В.Великого передбачено виділити з міського бюджету 450 тис. грн. Коли будуть виділені кошти, адміністрація замовить проект капітального ремонту підземного переходу, відповідно до якого буде виконано ремонт.

Нагадаємо, 29 травня 2017 року виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення про передачу на баланс Сихівської РА підземний пішохідний перехід на вул. Стрийській, 45 – вул. В.Великого загальною площею 381,6 м2, згідно з технічним паспортом, складеним Обласним комунальним підприємством Львівської обласної ради «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки».

Фото: lvivexpres.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *