ОСТАННІ НОВИНИ

На шахті у Львівській області загинув гірник

Дарина Смеречанська

|

На шахті «Лісовій загинув 42-річний гірник. Нещасний випадок стався 30 жовтня о 13:45 на шахті під час ремонту електродвигуна прохідницького комбайну 1ГПКС. Про це повідомив начальник відділу нагляду у вугільній промисловості ГУ Держпраці у Львівській області Володимир Осадця, передає місцеве червоноградське радіо.

За його словами, на поверхні, на території механічного цеху, під час підключення двигуна 42-річному електрослюсарю підземному дільниці прохідницьких робіт перевантажувачем комбайна притиснуло голову до корпусу двигуна та отримав тяжкі черепно-мозкові травми.

Реанімаційно-протишоковою бригадою Львівсько-Волинського воєнізованого гірничо-рятувального загону його доставили до Червоноградської міської лікарні, відразу прооперували, та уночі, близько 3 години, чоловік помер.

Головним управлінням Держпраці проводиться спеціальне розслідування даного нещасного випадку, паралельно із спецрозслідуванням групового нещасного випадку, який стався на «Лісовій» 26 жовтня і також на дільниці прохідницьких робіт. Фахівці з’ясовують причини і обставини смертельного випадку, чому електрослюсар підземний залишився ремонтувати комбайн на поверхні.

Загиблий шахтар – мешканець Сільця Сокальського району, виховував сина 2008 року народження.

Фото: соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *