ОСТАННІ НОВИНИ

Маленькі львів’яни на майстер-класі куштували сніг та землю

Андрій Котенський

|

У Львові учні третього класу львівської авторської школи «Тривіта» взяли участь у кулінарному майстер-класі. Захід відбувся у кулінарній школі «Боско» в рамках програми «Абетка Харчування», передає кореспондент Львівського порталу.

Шеф-кухар одного із відомих львівських ресторанів Євген Сушко розповів малечі про важливість збалансованого харчування.

Дітлахи допомогли приготувати кухарям смачний гарбузовий крем-суп та сливово-грушевий десерт із поливками. Кульмінацією дійства стало приготування їстівної землі та снігу для десерту.

Організатори переконані, що заохочення дітей до творчості з овочами та фруктами – це чудовий спосіб створити нові корисні страви, привабливі для малечі.

Мета заходу традиційна – підвищення рівня обізнаності дітей щодо правил здорового та раціонального харчування.

«Програма «Абетка харчування» є частиною всесвітньої програми нашої компанії, яка є підтримана міністерством освіти України. Головна мета заходу – навчити наших дітей правильно харчуватися, із перших класів. Із 2009 року програмою вдалося охопити понад 300 тисяч діток із 160 шкіл України», – повідомив директор з комунікацій та зв’язків з громадськістю компанії Nestlé Україна Володимир Співак.

Як відомо, дослідження Бостонського університету встановили, що залучення дітей до підготовки та приготування їжі сприяє ранньому розвитку правильної харчової поведінки.

Загрузка...
Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


Загрузка...