ОСТАННІ НОВИНИ

Негода знеструмила на Львівщині понад 150 населених пунктів

Вероніка Рой

|

Цими вихідними сильні пориви вітру та опади  призвели до перерв в електропостачанні мешканцям Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У другій половині доби 29 жовтня та в ніч на 30 жовтня внаслідок ускладнення погодних умов (вітру швидкістю до 23 м/с, сильних опадів місцями до 35 мм та утворення снігового покрову в гірських районах), станом на 08:00 год. 30 жовтня знеструмлено 1 лінію електропередач 110 кВ, 1 лінію електропередач 35 кВ, 30 ліній електропередач 10 кВ повністю та 13 частково.

Через пошкодження в електромережах та спрацювання автоматики захисту без електропостачання залишилось 155 населених пунктів (83 повністю та 72 частково) у двадцяти районах області та п’ять вулиць у м. Дрогобичі. Окрім того, внаслідок знеструмлення насосної станції поблизу сел. Шкло тимчасово припинено водопостачання м. Яворів (частково), сел. Шкло та прилеглих семи населених пунктів Яворівського району.

До відновлення енергопостачання залучено 52 бригади ПАТ «Львівобленерго»  у складі 232 особи та 63 одиниці техніки. Відновлювальні роботи тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *