Через негоду у Львові водіїв та пішоходів закликають бути обережними на дорозі

|

Водії та пішоходи, зважаючи на зміну погодних умов, закликаємо вас бути більш уважними до дорожньої обстановки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Так, вчора ввечері на вулиці Городоцькій, водій автомобіля Ford Escort здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. За його словами, він не побачив її, оскільки був дуже сильний дощ, а жінка була вся в чорному. Сам водій надав жінці домедичну допомогу та доставив до лікарні. Згодом, вже з патрульними повернувся на місце ДТП.

“Шановні водії, заздалегідь знижуйте швидкість руху автомобіля наближаючись до зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів.

Шановні пішоходи, у зв’язку з погіршенням погодних умов, закликаємо вас різко не виходити на проїзну частину. Водії не завжди вчасно зможуть зреагувати на зміну обстановки, а тому пам’ятайте, що інколи важливіше бути неушкодженим ніж доказувати свою правоту. Також, варто вдягати світлий одяг або використовувати світловідбиваючі елементи. Такі, з першого погляду, дрібниці – можуть врятувати вам життя”, – наголошують у патрульній поліції Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *