ОСТАННІ НОВИНИ

Біля церкви Юра на території заводу з’явиться житловий квартал?

Єва Корнійчук

|

До кінця 2017 року планують оголосити ще два: по громадському просторі біля кінотеатру Довженка та на місці заводу у межах вул. Одеської – вул. Городоцької. Про це під час брифінгу повідомив начальник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський.

«Цього року ми проведемо конкурс на громадський простір на Сихові біля кінотеатру Довженка. У нас на це вже є рішення виконкому.

Також цьогоріч буде ще один приватний конкурс, де управління архітектури та урбаністики рекомендувало провести конкурс по заводу у межах вул. Одеської – вул. Городоцької над військовою частиною. Інвестор на цьому місці планує будувати житловий квартал, але так як це історичний ареал і дуже близька дистанція до церкви Юра, то ми запропонували зробити конкурс. Конкурс вже закрито, 26 учасників надіслало роботи. Ми переглянули попередньо зашифровані роботи – рівень цих робіт фантастично високий. Через тиждень буде засідати журі і ми публічно оголосимо переможця. Замовником цього конкурсу є завод «Львівавтозапчастини». Вони є власниками нерухомості і хочуть зробити інвестиційний проект, щоб різні інвестори могли брати участь», – зазначив начальник управління архітектури та урбаністики Юліан Чаплінський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *