ОСТАННІ НОВИНИ

Як у Львові стартував масштабний біговий півмарафон

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 29 жовтня, у Львові біля Оперного театру стартував грандіозний біговий старт – Grand Prix Lviv Half Marathon 2017. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Маршрут півмарафону пролягає історичними вулицями міста. Старт і фініш – біля Оперного театру.

За словами директора з маркетингу та комунікацій компанії Run Ukraine Вікторії Веремієнко, цього року участь у півмарафоні візьме 2250 учасників.

«Для нас велике свято організовувати вже другий рік поспіль бігову подію – Grand Prix Lviv Half Marathon у Львові. Ми раді, що така велика кількість людей вирішили взяти участь у півмарафоні. 60% учасників – це люди, які приїхали до Львова. Цього року на старт головної дистанції напівмарафону вийшло 1100 учасників», – зазначала вона.

Окрім цього, Вікторія Веремієнко розповіла, що цього року для фінішери дистанції 21 км отримають унікальну пам’ятну медаль із зображенням портрету Андрія Кузьменка ( лідер гурту «Скрябін»).

« Ми зображуємо на медалях людей, які зробили щось важливе для розвитку того чи іншого міста. Самі бігуни та спільнота Львова обрала Андрія Кузьменка», – пояснила вона.

Також у рамках Grand Prix Lviv Half Marathon 2017 відбудеться благодійний, де збиратимуть гроші на протез для Ольги Тарасевич, яка отримала травму в Авдіївці.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *