ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові 19-річний юнак напав з ножем на жінку та пограбував її

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні «по гарячих слідах» затримали 19-річного хлопця, який напав з ножем на жінку та пограбував її. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 2 години ночі, патрульним 4 батальйону надійшло повідомлення про розбій на вулиці Масарика. У під’їзді одного з будинків, чоловік у масці приставив ножа жінці до горла та зірвав з шиї хрестик. Також він завдав жінці удар в голову. Патрульні отримали від потерпілої опис одягу нападника, передали його всім екіпажам та почали перевіряти прилеглі двори і вулиці.

Згодом, один з екіпажів помітив чоловіка, який підходив під орієнтування. Його зупинили та запитали чи не бачив він чогось підозрілого оскільки неподалік відбувся розбійний напад. Громадянин розхвилювався та спробував розпрощатися з патрульними, проте вони його попросили викласти все що має при собі. В чоловіка виявили ніж червоного кольору, патрон, таблетку білого кольору (зі слів чоловіка «Субітекс») та срібний хрестик (який згодом впізнала потерпіла).

Громадянина перевірили в базі даних, з’ясувалося, що в свої 19 років він вже неодноразово притягувався за крадіжки, крадіжки з проникенням в житло, розбої та зберігання наркотиків. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та експерта. Всі речі вилучили, а затриманого доставили до Шевченківського відділу поліції. На даний момент у кримінальному провадженні проводяться всі необхідні слідчі дії. Попередня кваліфікація – розбій, карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *