ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали водія, який вчетверте сів п’яним за кермо

|

Львівські патрульні затримали водія, який четвертий раз сідає за кермо нетверезим. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Сьогодні, близько 2 години ночі на вулиці Таджицькій патрульні помітили автомобіль BMW, який порушив правила дорожнього руху. Коли транспортний засіб зупинили, то побачили там водія, який ледь говорив, адже був напідпитку. 38-річний чоловік не зміг пред‘явити водійське посвідчення, бо він його не має.

Цього громадянина Личаківський районний суд міста Львова у листопаді минулого року позбавив права керування на 10 років і оштрафував на 40800 гривень. Тоді він втретє впродовж року дозволив собі сісти за кермо нетверезим – за що і передбачене покарання за ч.3 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння, особою, яка вже двічі притягалася впродовж року адміністративному стягненню за їзду напідпитку).

Тобто, на водія складали протоколи за всіма частинами, окрім 4-ої. Схоже, водієві захотілося мати в своїй колекції і 4-ту частину, адже попри всі попередження патрульних, він спожив коньяк ще до перевірки на стан сп‘яніння. Пристрій драгер показав результат 2,28 проміле. Чоловік поводився агресивно, а тому до нього застосували кайданки. На водія винесли постанову за керування транспортним засобом будучи позбавленим прав і протокол за вживання водієм транспортного засобу алкоголю після того, як транспортний засіб був зупинений на вимогу поліцейського, до проведення уповноваженою особою медичного огляду з метою встановлення стану алкогольного сп’яніння. Штраф за рішенням суду за таке адміністративне порушення 20400 гривень і позбавлення посвідчення водія на 3 роки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *