ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий поставив під сумнів профпридатність керівниці управління історичного середовища Онищенко

Катерина Родак

|

Міський голова Львова Андрій Садовий дорікнув керівниці міського управління історичного середовища Лілії Онищенко відсутністю адекватної реакції на зауваження  поставив під сумнів відповідність Онищенко займаній посаді. Про це він зазначив сьогодні. 27 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

Так, Андрій Садовий обурився виглядом огородження фонтану «Водолій» на Коперника, який реконструйовують.

«Управління історичного середовища на вулиці Коперника починає роботи з модернізації фонтану. Ставлять три стовпи, навколо них натягнули лєнточку. Я би зробив там великий  плакат, як це має бути після реконструкції. Красиво якось. А так просто лєнточкою замотали. Ми про це говоримо десятки разів, а результату ми не маємо», – сказав він.

Міський голова також висунув сумніві щодо відповідності займаній посаді керівницею управління охорони історичного середовища:

«Лілія Онищенко взагалі не хоче звертати на це увагу – це мене дуже бентежить. Я взагалі хочу поставити питання, наскільки вона відповідає своїй посаді. Враховуючи зауваженні відсутність на низ адекватної реакції».

Фото: Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *