ОСТАННІ НОВИНИ

«Захоплені життям. Історії успіху ветеранів АТО». Воїни розкажуть у Львові, як реалізували себе у мирному житті

Соломія Головіна

|

Сьогодні у приміщенні Першої Львівської Медіатеки (вул. Мулярська, 2а) відбудеться V-й Всеукраїнський Форум «Захоплені життям. Історії успіху ветеранів АТО». Під час Форуму бійці АТО, які повернулися з війни і соціалізувалися через працевлаштування, відкриття власної справи, реалізацію соціальних проектів, розповідатимуть свої історії перемог. Також бійці отримають корисну інформацію щодо працевлаштування та можливих джерел фінансування для відкриття власної справи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Основний меседж цього форуму – продемонструвати, підтвердити, що після демобілізації життя продовжується. Основні спікери – це чоловіки-атовці, які відкрили власну справу, і вони поділяться особистим досвідом, як знайти себе у мирному житті, та нададуть корисні поради з власного досвіду, як побороти труднощі на шляху до цієї справи.

Також на форумі будуть працювати інформаційні площадки, де будуть проводитись і надаватись консультації фахівців, зокрема щодо працевлаштування від управління персоналом Львівської міської ради і Львівського обласного центру зайнятості, щодо вакансій, особливостей проходження співбесіди, щодо отримання грантів та інших видів фінансування на власну справу від департаменту економічного розвитку Львівської міської ради та Клубу Ділових Людей. На закінчення до нас завітає Віктор Винник, соліст групи «Мері», і представить свій проект як учасник соціально-мистецького проекту «Пісні, народжені в АТО», – розповіла керівник Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій Світлана Ткачук.

Так, Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій спільно з проектом «Воїну – гідна праця» ГО «Центр зайнятості Вільних людей» організовують V Всеукраїнський Форум «Захоплені життям. Історії успіху ветеранів АТО». Колишні воїни відверто ділитимуться рецептами свого успіху, розповідатимуть про труднощі, які вдалось подолати та даватимуть корисні поради. Історії перемог, які вражають та надихають. Також учасники АТО зможуть отримати консультації та актуальні вакансії щодо працевлаштування, відкриття власної справи, юридичні та психологічні консультації.

Програма Форуму

17:00 –17:20 – Реєстрація

17:20 – 17:25 – Привітальне слово від Андрія Садового, мера Львова

17:25 – 17:30 – Привітальне слово від організаторів. Оксана Воропай, координатор проекту, «Воїну – гідна праця», ГО «Центр зайнятості Вільних людей»

17:30 – 17:35 – Привітальне слово від організаторів. Світлана Ткачук, керівник Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій

17:35 – 17:50 – Виступ Віктора Винника

БЛОК I. Нове життя – нова професія.

– 17:50 – 18:00 – Назар Островський, «Від менеджера з продажу в Інтернеті до поліцейського»

– 18:00 – 18:10 – Микола Стецьків, «Від будівельника до «полуничного барона»»

– 18:10 – 18:20 – Дмитро Гурний та Андрій Каратник, колишній менеджер з продажу та бармен, які заснували кав`ярню Humdram Cafe

БЛОК II. Від війни до бізнесу. Вони ризикнули та виграли. Stories of winners

– 18:20– 18:30 – Назар Голько, засновник бренду «Кролик Ростик»

– 18:30 – 18:40 – Ігор Циганко, керівник «Автомийки самообслуговування» та кафе у м. Яворів

– 18:40–18:50 – Сергій Романовський, керівник кількох бізнес-проектів, учасник проекту «Переможці», співзасновник проекту «Ігри героїв»

– 18:50– 19:10 – Кава-пауза, неформальне спілкування

Панель про перспективи та можливості для ветеранів АТО

– 19:10 – 19:15 – Михайло Ткач, бізнес-тренер та консультант проекту «Новий Відлік», представник ГО «Клуб Ділових Людей», «Особливості отримання грантів на відкриття власної справи для учасників АТО»

– 19:15 – 19:20 – Руслана Римарська, ідейна натхненниця сімейної пекарні «Будьмо здорові», «Особливості підбору персоналу в компанію»

– 19:20 – 19:25 – Василь Зеленко, БФ «Карітас-Львів УГКЦ», «Як реалізувати власну ідею у вигляді проекту? Наявні можливості для ветеранів АТО»

БЛОК III. «Реалізація соціальних проектів як крок до розвитку нової України»

– 19:25 – 19:35 –  Михайло Шмігельський, «Від викладача історії до громадського активіста, співзасновника Славської об`єднаної територіальної громади»

– 19:35 – 19:45 – Ангеліна Вяткіна, «Від студентки до координаторки ГО «Стройбат» та ідейної натхненниці кількох ветеранських проектів»

– 19:45 – 19:55 – Станіслав Безушко, координатор проекту «Київський діалог», займається розвитком малих міст Львівської, Івано-Франківської та Рівненської, Волинської областей

– 19:55 – 20:10 – Виступ учасників соціально-мистецького проекту «Пісні народжені в АТО»

– 20:10 – 21:00 – Неформальне спілкування, фуршет.

Вхід на захід за попередньою реєстрацією: goo.gl/CbkpFy

Довідка

I Форум «Захоплені життям історії успіху ветеранів АТО» пройшов у травні 2016 року у Києві. Тоді на захід завітало більше 110 відвідувачів, серед яких представники ЗМІ, громадських організацій, міжнародних донорських організацій, провідних компаній України, ветерани АТО тощо.

Інформаційна кампанія «Захоплені життям. Історії успіху ветеранів АТО» у Львові  реалізується в рамках діяльності громадської організації «Центр зайнятості Вільних людей» та Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій. Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та Львівської міської ради.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *