ОСТАННІ НОВИНИ

Неподалік Волновахи загинув 23-річний боєць 28 окремої механізованої бригади

Соломія Головіна

|

Неподалік Волновахи на Донеччині загинув 23-річний боєць 28 окремої механізованої бригади Юрій Колесник. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Львівської міської ради Віталій Свінціцький, передає Львівський портал.

Як він зазначив, 23-річний Юрій Колесник загинув 23 жовтня неподалік Волновахи на Донеччині.
«Юрко родом із Рівненщини. Служив у 80-тій ОДШБр. Він навчався в Академії сухопутних військ у Львові.Ми разом із ним воювали і я можу сказати лише одне – Юрко надзвичайно хоробрий та відчайдушний чоловік, мужній воїн та вірний друг!Поховають Юрка у п’ятницю, 27 жовтня, в рідній Дубровиці. Спи спокійно, друже! Ти пішов від нас, як Герой! Герою слава!», – написав Віталій Свінціцький.

Водночас він додав: «Дуже боляче читати безликі «сводки» з фронту. Загинуло двоє, загинуло, четверо… Але болить ще більше, коли гине товариш, той з ким ти ходив у наряди, з ким ділив хліб, з ким переживав обстріли, з ким разом воював…».

«Я буду йти до кінця. Я вже не можу зупинитись, коли стільки моїх хлопців полягло. Мені просто не дозволяє совість і я зроблю все, що можу», – так він відповідав всім, хто вмовляв його кинути армію. Це казала людина, на очах якої помирали побратими в Луганському аеропорту. Людина, яка бачила, на що перетворився коридор смерті під Іловайськом. Людина, яка посивіла у 21 рік», – пригадує волонтер Ян Осока.

Я буду йти до кінця. Я вже не можу зупинитись, коли стільки моїх хлопців полягло. Мені просто не дозволяє совість і я зр…

Posted by Ян Осока on Mittwoch, 25. Oktober 2017

Також Ян Осока додав, що хлопець певний час був інструктором саперної справи на Яворівському полігоні.

Фото: censor.net.uа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *