ОСТАННІ НОВИНИ

Загострення у зоні АТО: минулої доби загинуло четверо українських військових

Вероніка Рой

|

За минулу добу обстановка в районі проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. Загалом минулої доби по всій лінії зіткнення противник провів 15 обстрілів позицій Збройних Сил України. У переважній більшості випадків українські підрозділи відкривали вогонь у відповідь. На жаль, внаслідок бойових дій четверо захисників України загинули і четверо зазнали поранень. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Увечері бойовики здійснили один нетривалий обстріл наших позицій поблизу Трьохізбенки зі стрілецької зброї. Зважаючи на те, що обстріл не становив загрози життю наших військовослужбовців, українські підрозділи на ворожу провокацію не відповідали.

Донецький напрямок

Російсько-окупаційні війська 6 разів відкривали вогонь по наших позиціях поблизу Верхньоторецького, Авдіївки, Кам’янки, Зайцевого та Луганського з гранатометів та стрілецької зброї. Щоразу українські захисники жорстко зупиняли провокації ворога вогнем з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та легкої стрілецької зброї.

Приморський напрямок

Тут упродовж минулої доби було найгарячіше. Чотири рази ворог обстріляв наші позиції поблизу Водяного, при цьому двічі – з 82-мм мінометів. Також близько опівночі окупанти випустили 4 мінометних снаряди по українському опорному пункту неподалік Талаківки. Крім того, у районі Водяного, Талаківки та Мар’їнки незаконні збройні формування вели вогонь по позиціях українських підрозділів із гранатометів та стрілецької зброї.

Загалом на Приморському напрямку бойовики здійснили 8 прицільних обстрілів наших позицій. На кожен із ворожих обстрілів українські військовослужбовці давали потужну відповідь із станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та інших видів стрілецької зброї.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *