ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром у Львові завершать капітальний ремонт вулиці Озерної

Вероніка Рой

|

У Залізничному районі міста Львова завершують роботи з капітального ремонту вул. Озерної. У межах виконання робіт замінили дорожнє покриття, облаштували зелені зони, встановили гідрозатвори, збудували міні-кільце на перехресті житлових вулиць, облаштували три штучні звуження дороги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ремонтні роботи на вул. Озерній перебувають на стадії завершення – 95%. Загалом на виконання цих робіт у міському бюджеті було передбачено 3 млн 300 тис гривень.

«У межах проекту ЛКП «Інститут просторового розвитку» ми виконали капітальний ремонт вул. Озерної. Проект передбачав заміну дорожнього покриття на бруківку, що вже виконано. На в’їзді на вул. Озерну з вул. Повітряної влаштовано неперервний тротуар і пандус для машин. На протилежному кінці збудовано візуальне міні-кільце на перехресті житлових вулиць. На вул. Озерній добре продумане водовідведення. Також тут облаштовано три штучні звуження дороги для заспокоєння руху: це виступи з бордюрів, які звужують проїзну частину до 3 метрів.

Станом на сьогодні роботи ми вже майже завершуємо, реалізація цього проекту 95%. Загалом втілення проекту по вул. Озерній тривало недовго – орієнтовно місяць. Зараз ми ще встановлюємо гідрозатвори, впорядковуємо зелені зони, вивозимо сміття, надаємо вулиці естетичного вигляду. На здійснення капітального ремонту цієї вулиці з міського бюджету було виділено близько 3 млн 300 тис. гривень», – зазначив начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Юрій Равлик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *