На Львівщині п’яний водій, намагаючись втекти від патрульних, злетів в очерет

Юлія Шпак

|

На Львівщині патрульні переслідували п’яного водія, який  створював аварійні ситуації. Також водій спробував втекти від патрульних, але злетів в очерет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора вночі, патрульні 3 батальйону, на автодорозі Київ-Чоп, виявили автомобіль ВАЗ, водій якого постійно маневрував проїзною частиною, виїжджав на зустрічну смугу та створював аварійні ситуації. На вимогу працівників поліції зупинитися не реагував, натомість пришвидшив свій рух. Вже невдовзі він знову виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив з’їзд з дороги в очерет. Далі чоловік продовжив втечу на своїх двох.

Патрульні наздогнали водія та одягнули на нього кайданки, оскільки той чинив супротив. У чоловіка було поранене обличчя, а тому інспектор викликав бригаду швидкої медичної допомоги. Після огляду медиками, водій відмовився від госпіталізації. Громадянин перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. Він розповів, що вони з товаришем їхали з кафе, де і вживали алкоголь. Саме там, за його словами, виник конфлікт внаслідок якого, він отримав ушкодження. На водія склали адмінматеріали за керування в нетверезому стані транспортним засобом, за не виконання вимог про зупинку та за скоєну аварію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *